Skialpové oblečenie Karpos

  Kategórie: Outdoor, Outdoor oblečenie, Karpos,
07. jan'13

Outdoorové a skialpové oblečenie Karpos - zima 2012/2013

Karpos OutdoorFirma Sportful je známa hlavne ako prestížny výrobca športového oblečenia pre cyklistiku a bežecké lyžovanie. Svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti týchto pohybovo aktívnych športových odvetviach sa rozhodla zúročiť a rozšíriť svoju pôsobnosť. Výsledkom je kolekcia perfektného funkčného oblečenia určená skialpinistom, lezcom, bouldristom a vyznávačom outdooru.

Jednotlivé kusy sú prepracované do najmenších technických detailov  tak dôležitých práve pre tieto druhy športov. Dokonalá kombinácia použitých materiálov, funkčnosť a lákavý dizajn sú hlavnými pojmami spájajúcimi sa s kolekciou,  ktorú firma Sportful uvádza pod značkou Karpos.

Momentálne je v ponuke zimná kolekcia dámskeho a pánskeho skialpového a outdoorového oblečenia, ktorú nájdete aj v eshope so športovým oblečením. Žiadne unisex kusy, ktoré nikomu nesedia. Karpos rešpektuje anatomickú individualitu pohlaví a tomu je všetko prispôsobené. Umocnite svoj zážitok v zimnej prírode a na horách kvalitným oblečením Karpos od Sportful-u. Dámske a pánske oblečenie pre skialpinizmus a outdoor, ktoré sa stane vaším druhým ja.