PINARELLO Dogma - Road To Paris

  Kategórie: Novinky, Pinarello, Cestné bicykle,
12. aug'13

Už pred začiatkom jubilejného stého ročníka Tour de France bolo jasné, že značka bicyklov PINARELLO, podporou tímov Movistar a Sky, mieri na tie najvyššie priečky. Ako dôkaz predstavili špeciálnu edíciu bicykla PINARELLO Dogma 65.1 v čierno - žltej farbe s označením Road To Paris.

Cesta do Paríža za víťazstvom sa naozaj podarila. Nielenže Christopher Froome, potvrdil úlohu favorita a priniesol tímu Sky druhé víťazstvo v rade, ale svoje kvality naplno ukázal aj Nairo Quintana z tímu Movistar, ktorý obsadil celkové druhé miesto. Quintana premenil svoj štart na Tour de France z pozície pomocníka pre Valverdeho na spanilú jazdu, keď ako jediný dokázal konkurovať silnému Froomovi.

Na Tour de France v roku 2012 PINARELLO prispelo k víťazstvu Bradleyho Wigginsa a k druhému miestu Christophera Frooma. V tomto roku priniesli Froome a Quintana opäť dve najvyššie priečky. Froome sa tešil zo žltého dresu, Quintana z celkového druhého miesta, víťazstva v súťaži pre najlepšieho pretekára do 25 rokov (biely dres) a víťazstva vo vrchárskej súťaži (bodkovaný dres).

Pre značku PINARELLO predstavovala Tour de France 2013 desiate atoledo víťazstvo od roku 1988 a v tomto znamení sa nesie aj špeciálna edícia Road To Paris, ktorá je dostupná aj pre bežného spotrebiteľa. Edícia je obohatená o farebné prevedenia Polka dots Tour (bodkovaný dres vo vrchárskej súťaži) a Bianco Tour (biely dres pre pretakára do 25 rokov). V ponuke sú aj originálne farebné prevedenia tímov Sky a Movistar pre model PINARELLO Dogma 65.1 a časovkársku novinku PINARELLO Bolide môže mať v rovnakých farbách a výbave s akou zvíťazil Christopher Froome v 17. etape Tour.

Cena jednotlivých modelov, vo farbách z edície Road To Paris, je navýšená o 150€. Kompletnú edíciu nájdete v katalógu.

"PINARELLO

"PINARELLO

Mohlo by vás zaujímať