Kolekcia Peter Sagan Line

  Kategórie: Novinky, Sportful, Cyklistika,
24. jan'19

„Umenie môže byť zahrnuté v rôznych formách aj v športe.“ Peter Sagan 

Fanúšik silných áut, muž mnohých účesov, Tourminator, Hulk... So svojím štýlom rockovej hviezdy dodáva cyklistike indie look, ktorý je pre mnohých atraktívny. O tom, že má Peter Sagan nezameniteľný štýl nemusíme diskutovať.

Je to jedinečná osobnosť, ktorá má na konte veľa úspechov. Cyklistika vyžaduje veľké odhodlanie a úsilie. Neraz je spojená s utrpením. Toto všetko vie Peter pretaviť na radosť. V situáciach, kedy sú mnohí športovci vážni a sústredení, Peter Sagan vie divákov rozosmiať.

To čo ho robí tak fenomenálnym, nie sú ani tak jeho jednotlivé úspechy, ale jeho nepretržitá vynikajúca kondícia od sezóny k sezóne, ktorá trvá už od roku 2010, kedy začal svoju profesionálnu kariéru. Peter Sagan je skrátka veľkou inšpiráciou pre ostatných.

Značka Sportful sa nechala inšpirovať jeho príbehom a rozhodla sa vytvoriť niečo špeciálne. Sme radi, že vám môžeme predstaviť novú kolekciu Peter Sagan Line, ktorá ja navrhnutá v spolupráci s týmto trojnásobným majstrom sveta. Pri tvorbe kolekcie tím Sportful kládol dôraz na Petrov jedinečný vkus a jeho legendárne triumfy na bicykli.

Jednotlivé sady kolekcie oslavujú svojim dizajnom víťazstvá Petra Sagana v klasikách, jeho rekord šiestich zelených dresoch na Tour de France a samozrejme nesmie chýbať dizajn inšpirovaný trojnásobným víťazstvom v rade na majstrovstvách sveta v cyklistike.

Hoci je Peter veľmi populárny, voči typickému správaniu celebrít ostal imúnny. Jeho príbeh je sympatický. Svoj prvý závod vyhral na dievčenskom bicykli zo supermarketu, ktorý si požičal od svojej sestry. Dnes je športovec par excellence. Práve táto ľudská prirodzenosť je to, čo ľudí oslovuje. Bol len obyčajným chalanom, ktorý si šiel za tým, čo chcel.

Zdroj: sportful.com, rouleur.cc

Mohlo by vás zaujímať