Karpos oficiálnym sponzorom teamu Saxo Tinkoff

  Kategórie: Novinky, Sportful, Karpos,
25. feb'13

Team Saxo Tinkoff predĺžil zmluvu so značkou Sportful a pridal aj Karpos

"CyklistickýKoncom januára 2013 profesionálny cyklistický team Saxo Tinkoff s potešením oznámil, že partnerstvo s talianským výrobcom športového oblečenia Sportful predlžuje do ďalších rokov. Cyklisti teamu Saxo Tinkoff tak budú obliekať jedno z najkvalitnejších cyklistických oblečení po dobu ďalších troch rokov.

Spolupráca so značkou Sportful však nekončí oblečením na bicykel. Saxo Tinkoff vstupuje do nového partnerstva so outdoorovou značkou Karpos od Sportfulu. Jazdci teamu budú používať produkty Karpos ako bežné voľnočasové oblečenie, pričom zmluva je platná pre nasledujúce tri sezóny.

"Sportful sa teší na pokračujúcu spoluprácu s teamom okolo Bjarna Riisa, nakoľko uplinulé tri roky znamenali pre značku veľký krok vpred a neustále pracovala na zlepšeniach s cieľom dodať jazdcom oblečenie pripravené pre maximálny výkon v každých podmienkach. Rovnako je to aj s outdoorovou kolekciou Karpos od Sportfulu. Bjarne Riis presadzoval Karpos už od jeho začiatkov, teraz sa ho rozhodol ukázať Karpos svetu a zabezpečiť pre svojich zverencov maximálnu mieru komfortu nielen na bickyli ale aj vo voľnom čase." povedal Steve Smith, manažér značky Sportful.

"Som naozaj pyšný, že sme mohli predĺžiť spoluprácu so značkou Sportful a zároveň pridať Karpos ako nášho nového partnera. Minulé roky partnerstva s výrobcom Sportful považujeme za veľmi úspešné. Kvalita a design oblečenia Sportful presne vyhovuje našim predstavám a veľmi si vážime pozornosť, ktorú venuje Sportful spätnej väzbe a našim požiadavkám." povedal Bjarne Riis, majiteľ tímu Saxo Tinkoff.

 

Firma Davorin, s.r.o. praje cyklistom tímu Saxo Tinkoff veľa úspechov v sezóne 2013 a rovnako sa teší, že môže oblečenie používané v profesionálnom pelotóne sprístupniť aj vám na bežné používanie."Cyklistické

originál článku bol zverejnený 25. januára 2013 na oficiálnej stránke teamu Saxo Tinkoff.

Mohlo by vás zaujímať