INTERSPORT Stupava MTB Trophy 2012 & TV Markíza RUN

  Kategórie: Športové podujatia,
08. júl'12

DAVORIN podporuje Stupavský maratón produktami PowerBar a Sportful.

Prídite si aj vy pozrieť alebo vybrať produkty Davorin na Stupavský maratón. Ste srdečne vítaní.

Rok sa s rokom stretol a je tu čas predstaviť vám bližšie naše tohtoročné maratónske podujatie v novom šate, zastrešené naším generálnym partnerom INTERSPORT Slovensko.

davorin.sk podporuje Stupavský maratón produktami PowerBar a Sportful.

Touto cestou by som vás chcel srdečne pozvať na náš už jubilejný desiaty ročník Stupavského MTB maratónu. Tento ročník sa bude organizovať pod názvom: INTERSPORT Stupava Trophy 2012/Stupavský MTB maratón. Spoločenskú a kultúrnu záštitu nad našim podujatím preberá aj tento rok predseda Bratislavského samosprávneho kraja, pán Ing. Pavol Frešo. Podujatie sa organizuje aj s podporou Primátora hlavného mesta Milana Ftáčnika.

Tak ako minulý rok bude aj tento rok pre vás, okrem samotného MTB maratónu, pripravený bohatý program a niekoľko noviniek.

V rámci našich hlavných komunikačných aktivít sme si pre VÁS dovolili pripraviť úplne novú WEB- stránku www.stupavskymaraton.sk.

Ďalšou veľkou novinkou je zaradenie nových trás do našej ponuky pre bajkerov. Naplánovali sme pre Vás najdlhšiu 105km trasu, s prevýšením 2950m, a najkratšiu 25km trasu, s prevýšením 595m. 25km trasa bude k dispozícii aj pre jednokolkárov.  Taktiež sme pre Vás naplánovali úplne nový 17km lesný BEH TV MARKÍZA RUN, ktorý sa bude štartovať z areálu TV Markíza. Prevýšenie tohto lesného behu bude 350m. Cieľ lesného Behu bude v Stupave v areáli celého nášho podujatia.

Aj spolu so známymi športovcami , odštartujeme náš maratón, na ktorom sa môže zúčastniť úplne každý cyklista. Ako správnu motiváciu, a vďaka spoločnosti INTERSPORT, máme pripravených 33 maratónskych kategórií. Šance na zisk trofeje v Stupave sú takto jednoznačne vysoké. Horskí cyklisti si môžu vybrať spomedzi štyroch špičkovo pripravených trás. Všetky trasy sa budú jazdiť systémom jedného okruhu. K dispozícii je teda najkratšia 25km trasa, s prevýšením 595 m, 42km trasa, s prevýšením 1100 m, 76km trasa, s prevýšením 2000 m a najdlhšia 105km trasa, s prevýšením 2950 m.

V nedeľu 29.7. o 12.00 bude pre našich bežcov pripravená 17 km trať s 350 m prevýšením. Pretek štartuje v Záhorskej Bystrici z areálu TV MARKÍZA a povedie oblasťou Malých Karpát, cieľ bude v Stupave, na našej maratónskej dedinke. Máme pripravených 8 bežeckých kategórií a vyhodnocovať sa budú aj 4 špeciálne kombinačné kategórie pre kombináciu 17km BEHu s 25km MTB trasou, 42km MTB trasou, 76km MTB trasou a 105km MTB trasou.

Aby si svoje miesto u nás našiel každý, pre rodiny s deťmi sme pripravili štvrtý ročník Detského cyklomaratóniku a druhý ročník JUNIOR TROPHY. Po minuloročnom veľkom úspechu detského cyklomaratóniku a JUNIOR TROPHY 2011 a pre veľkú účasť detí sme sa rozhodli tento rok ponechať maratónik v NEDEĽU 29.7.2012. Pre chlapcov a dievčatá bude pripravených 14 detských kategórii a 6 Juniorských kategórii.

Pre väčšiu prehľadnosť budú deti od 2 do 8 rokov tento rok jazdiť systémom len jedného jediného kola!!!!!  Jazdiť sa bude opäť na uzavretom a riadne vyznačenom okruhu okolo jazierka v areáli kaštieľa. Juniori jazdia na 4 km MTB okruhu v okolí Stupavských rybníkov.

Pre najlepších 195 účastníkov maratónu naši štedrí sponzori pripravili vecné ceny v celkovej hodnote 25 000,- EUR!!! Prvá cena v MTB tombole bude bajk GENESIS od spoločnosti INTERSPORT v hodnote 2 700,- EUR. Každý, kto absolvuje náš MTB maratón BEH, či detské aktivity, má šancu získať niečo hodnotné a to v podobe balíčka pre víťazov, alebo v našej tombole. Vyhrať môže každý bajker a bežec.

V spolupráci so záchranármi z INTERNATIONAL RESCUE SYSTEM Slovakia budú pre vás pripravené a profesionálne zabezpečené a označené všetky trasy.

On-line registrovať na MTB maratón sa môžete od 1.3.2012 do 30.5. 2012 na našej stránke za 15,- EUR, neskôr do 24.7. za 20,- EUR. Na mieste za 25,- EUR.

Tu sa môžete zaregistrovať on-line na našeštyri MTB trasy 25km, 42km, 76km a 105 km v rámci INTERSPORT Stupava Trophy 2012:
http://www.stupavskymaraton.sk/letny-maraton-2012/prihlasenie/
Tu sa môžete zaregistrovať on-line nana náš 17km TV MARKÍZA RUN 2012:
http://www.stupavskymaraton.sk/letny-beh--kombinacia/prihlasenie/

Tu sa môžete zaregistrovať on-line na JUNIOR TROPHY 2012:
http://www.stupavskymaraton.sk/junior-trophy-2012/prihlasenie/
Tu sa môžete zaregistrovať on-line na náš Detský cyklomaratónik 2012:
http://www.stupavskymaraton.sk/detsky-maratonik-2012/prihlasenie/

Po dojazde do cieľa vás privíta orosené nealko alebo alko osvieženie, chutné jedlo, na pódiu bude pripravený hudobný koncert kapiel. U nás na námestí si miesto na sedenie nájde každý, budeme mať pripravené sedenie pre 1 500 ľudí. Zážitok prežijete s českými kaskadérmi z partie Jana Valenty „VSA Xtreme Show“. Tento rok sa prídu predstaviť so svojou Fun box Show. V priebehu dňa sa bude nakrúcať TV dokument pre RTVS a taktiež video materiál pre naše maratónske DVD.

Ak vám nebude stačiť množstvo zážitkov na našej MTB a BEH trati, tak si buďte istí, že na vás bude v sobotu, iba jeden kilometer od nášho námestia čakať natankovaný vyhliadkový vrtuľník od spoločnosti INTERSPORT. Určite sa vám tak postarajú o neobyčajné romanticko-dobrodružné zakončenie dňa plného horskej cyklistiky v Stupave na našej Trophy 2012.

Bližšie informácie k vyhliadkovým letom vrtuľníkom nájdete tu:
http://www.stupavskymaraton.sk/let-vrtulnikom/informacie/

On-line registrácia na vyhliadkové lety vrtuľníkom tu:
http://www.stupavskymaraton.sk/let-vrtulnikom/prihlasenie/

Našu veľkú akciu štartujeme v sobotu 28.7. 2012 o 8:00 hod v Stupave, na lúke za Kaštieľom a ideme na plný plyn za každých poveternostných podmienok. Počas oboch dní podujatie moderuje Peter Lengyel alias Pinďo, populárny moderátor známy z TV a rádia. Baliť začneme až v nedeľu po našom detskom cyklomaratóniku a JUNIOR TROPHY a TV MARKÍZA RUNe.

Od našich rosničiek máme objednané slnečné počasie, tak preto neváhajte a príďte sa presvedčiť do Stupavy, bude o vás perfektne postarané.

Tešíme sa na Vás.

Viac info na:

http://stupavskymaraton.sk

Video pozvánka na 10.ročník 2012:

Video report z posledného 9. ročníka 2011:

http://www.youtube.com/watch?v=r9x7k3RH0QU