Páperová bunda Phillip Flamm

Bunda Karpos Phillip Flamm

Páperová bunda KarposPhillip - Flamm - priezviská dvoch známych rakúskych lezcov z 50-tych rokov, ktorí urobili prvovýstup vtedy náročnou lezeckou cestou Phillip/Flamm (6/A1, dnes 7+) v SZ stene Dolomitskej Civetty. Preto aj názov tejto outdoorovej páperovej bundy veľa napovedá o jej vlastnostiach a určení. Jedná sa o veľmi ľahkú a kompatibilnú zimnú páperovú bundu, plnenú husacím páperím, určenú do extrémnejších podmienok.

 

Na svoje si prídu zimní lezci, extrémni lyžiari, skialpinisti alebo jednoducho všetci, ktorí túžia po príjemnom teple aj uprostred mrazivej zimy. Medzi ďalšie pozitívne vlastnosti tejto skvelej Karpos bundy patrí nízka hmotnosť, malý objem v prípade zloženia, perfektný dizajn a anatomické tvarovanie. Spodné mikro lemovanie znemožňuje posun textílie. Dvojité lemovanie komôr a aj špeciálny materiál zabraňuje vypadávaniu páperia z vnútornej výplne - čo býva častým nežiadúcim javom pri bežných páperkách.

Za zmienku stojí aj prepracované ukončenie rukávov, vonkajšie aj vnútorné vrecká so špecálnym zipsom. Dámska verzia tejto zimnej bundy je s kapucňou, pánska bez nej. Vďaka perfektnému tvaru, dámskemu a pánskemu strihu, bunda dokonale sadne na každú postavu. Prežite zimu aktívne a v teple. Outdoorová páperová bunda Karpos Phillip Flamm Jacket vás posunie do novej dimenzie. Ponúkame v rôznych farebných prevedeniach, vo veľkostiach XS-XXXL.

Cena: 229,90 €

Farebné prevedenie:
 
Čierna
 
Biela
 
Zelená
 
Tmavosivá