4. kolo Zimnej bežeckej série

  Kategórie: Športové podujatia, Triatlon,
11. feb'14
Pozývame vás na finálne kolo pretekov Zimnej bežeckej série, ktoré sa uskutočnia v sobotu 15. februára. Ak by ste prišli deň vopred so svojou polovičkou, môžete ochutnať valentínske menu v reštaurácii Lomnica.

Propozície

Dátum: 15.2. 2014 Miesto: Tatranská Lomnica, apartmánový hotel Wili Trasa behu: T. Lomnica - T.Matliare - T. Lomnica, dĺžka cca. 6 km, štart od hotela WILI, po 1km okruhu v T.Lomnici sa vybieha na chodník smerom na T.Matliare, po cca. 500 metroch sa odbočí na cestu smerom k starej lanovke, odtiaľ po žltej turistickej značke k hotelu Metalurg, kde sa po zbehu cestou dostanú pretekari na chodník vedúci popri ceste Slobody naspäť do T.Lomnice a k hotelu WILI. Povrch trate - asfalt/lesný terén resp. podľa poveternostných podmienok sneh/ľad. Prihlasovanie a informácie o štartovnom TU Benefity: spomienkova medaila po dobehu, obed po pretekoch, slávnostné vyhodnotenie ZBS a odovzdávanie cien, tombola.

Program

11:30 - 12:30 Prezentácia v apartmánovom hoteli Wili 13:00 - štart behu od cca. 13:30 obed v reštaurácii Lomnica 14:30 - 15:30 Vyhodnotenie záverečného behu a odovzdanie medailí 3 najlepším mužom a ženám. A na záver vyhodnotenie pretekárov s najväčším počtom víťazstiev počas série v kategóriách. Vyhodnotenie celej Zimnej bežeckej série a odovzdávanie cien 3 najlepším v kategóriách a bohatá tombola. Tešíme sa na vás!