2. kolo Zimnej bežeckej série

  Kategórie: Športové podujatia,
12. dec'13
Pozývame vás na 2. kolo Zimnej bežeckej série 2013 - 2014. Celá séria pozostáva zo štyroch podujatí, ktoré sa uskutočnia v Tatranskej Lomnici raz mesačne v období od novembra do februára. Profily a dĺžky tratí sú zvolené tak, aby čo najviac preverili všestrannosť účastníkov. Je možné zúčastniť sa aj jednotlivých pretekov.

Propozície

Organizátor: Sport Club 1896 Štrbské Pleso v spolupráci s apartmánovým hotelom WILI Tatranská Lomnica

Miesto a dátum podujatia

Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry, apartmánový hotel Wili - 2. preteky Zimnej bežeckej série Dátum: 14. 12. 2013

Dĺžka a popis trate

Trasa behu: T. Lomnica - T. Lesná - T. Lomnica, dĺžka cca. 7,2km, štart od hotela WILI, po 1km okruhu v T.Lomnici sa vybieha na chodník smerom Smokovce, obrátka v T.Lesnej pri penzióne Karpatia a späť k hotelu WILI Povrch trate - asfalt alebo podľa poveternostných podmienok sneh/ľad prevýšenie cca. 80m [caption id="attachment_2741" align="alignnone" width="300"]preteky beh preteky beh[/caption] Prihlasovanie a informácie o štartovnom TU Benefity: občerstvenie/obed po pretekoch, možnosť účasti na programe v hoteli International, tombola...a nejaké prekvapenie k tomu :-) Miestnosť na prezlečenie, sprchy a WC budú k dispozícii v apartmánovom hoteli WILI

Program

10:00 - 11:30 Veslárske preteky hotel International (POZOR, možnosť získať bonusové body do ZBS) 11:30 - 12:30 Prezentácia v apartmánovom hoteli Wili 13:00 - štart behu od cca. 13:30 bude podávaný obed Po dobehu posledného pretekára vyhodnotenie a tombola Pre troch najlepších pretekárov/pretekárky sú pripravené medaily v tvare snehovej vločky s bielomodrou stuhou vo farbách mesta Vysoké Tatry. Až do 17:00 majú všetci možnosť účasti na programe Deň regionálnych špecialít hoteli International v golfovom rezorte Black Stork.