Recenzia - Sportful cyklonohavice Bodyfit Pro

12. máj'14

Cyklonohavice Sportful BodyFit Pro Limited Edition

Vyvinuté tímom SaxoBank - Tinkoff, spĺňajú rovnakú materiálnu kvalitu ako jazdí svetová špička. Na test boli použité tieto pretekové cyklonohavice so špičkovou funkčnosťou, ktoré sú vhodné párovať s cyklodresom Sportful Bodyfit Pro.

Model cyklonohavíc je klasický, kde je použitý lycrový materiál. Materiál vytvára dostatočný prietok vzduchu a nikdy som nemal pocit, že sa "topím v pote". Prievdzušnosť materiálu je veľké plus.

Dosť ma prekvapili

malinké vrecko na zadnej časti nohavíc, na čo som nebol zvyknutý. Myslím si, že v prvom rade to bol marketingový ťah, kedže nohavice boli vyvinuté práve pre tím SaxoBank a vedeli, že napr. pre uloženie vysielačky to bude nápomocné. Určite sa nemýlili, pretože je to skvelé riešenie, taktiež pre môj iPod.

 

Materiál nie je len "štandardná" lycra, ale špecialitka nazvaná "prúdiaca kompresia". Nohavice, ako je ich jamôčkový dizajn zdobiaci stehno, pôsobia dosť štýlovo, pevne držia a nemajú tendenciu zrolovať sa.

"Cyklonohavice

Kompresia pracuje presne tak, ako by mala. Ja osobne som si musel vziať o číslo menšie, aby pekne priľnuli a mal som pocit, že ma cyklonohavice sťahujú. Vložka TC-PRO je perfektná a super sedí, nemal som s ňou nikdy problém, dokonca ani na dlhých výjazdoch.

 

Super pohodlné nohavice Vám zapezpečia radosť z každej jednej jazdy, testované časopisom www.road.cc.