Globulonero kolieskové bežky Classic Carbon a Composite

  Kategórie: Horské bicykle,
14. aug'12

Kolieskové lyže Globulonero pre najnáročnejších

Špičkové kolieskové bežky Globulonero v prevedení CS1 Carbon a CS2 Composite zaručujú najvyššiu kvalitu pre tréning klasickej techniky behu.  Vďaka technológii SOFT CELL, ktorá tlmí vybrácie a zároveň zvyšuje komfort a trvanlivým gumovým styčným plochám koliesok je jazda na kolieskových bežkách veľmi podobná jazde na bežeckých lyžiach.

Globulonero kolieskové lyže classic
Rám s monokokovou konštrukciou (medzinárodne registrovaný patent) v jednom kuse materiálu integruje vidlice aj blatníky. Kolieskové lyže Globulonero sú ľahké, komfortné, veľmi odolné, pružné a s dlhou životnosťou. K modelom CS1 Carbon a CS2 Composite je možné si dokúpiť ďalšie rýchlostné varianty koliesok a prispôsobiť tak tréning akýmkoľvek požiadavkám. Spätná brzda na klasickú techniku je umiestnená na prednom koliesku, je možné ju premontovať dozadu.

Model Globulonero CS2 Composite

Hmotnosť jednej lyže: 1030 g
Rám: Composite Monocoque
Hmotnosť rámu: 420g
Materiál rámu: 50% sklolaminát 50% Carbon K6
Dĺžka rámu: 750 mm
Ložiská: ABEC 5
Veľkosť koliesok: 80 mm x W 40 mm

Cena: 369,90 €

Model Globulonero CS1 Carbon

Oproti modelu CS2 Composite majú reaktivnejšiu pružnosť posunu - ešte viac napodobňujú jazdu na bežeckých lyžiach. S rýchlymi kolieskami je možné ich použit ako pretekárske kolieskové lyže. Sú vhodné aj pre športovcov ťažších ako 70 kg.

Hmotnosť jednej lyže: 980 g
Rám: Composite Monocoque
Hmotnosť rámu: 360g
Materiál rámu:  100% Carbon K6
Dĺžka rámu: 750 mm
Ložiská: ABEC 5
Veľkosť koliesok: 80 mm x W 40 mm

Cena: 389 €