Bežky Peltonen Infra X Nano WSB 10

399,00
159,00
Ľutujeme, produkt už nie je dostupný
loader Ďalšie farby a možnosti...
 Odporučiť

Bežecké lyže Peltonen Infra X nanocarbon WSB

Topmodel bežiek Peltonen Infra je určený na klasiku. Bežky sú vyrobené s ultra ľahkou špičkou a pätkou z karbónu. Nízka hmotnosť a vysoká tuhosť vďaka použitiu nanokarbonového epoxidu Hybonite pri lepení sendvičovej konštrukcie lyží so papierovo-vzduchovým jadrom. Sklznica Peltonen NanoBase so štruktúrou Montana CrystalGLIDE. Ostrá a úzka špička na zlepšenie zatáčania v stope.

Povedané jednoducho a krátko, model bežiek Peltonen Infra X je určený pre pretekárov, ktorý hľadajú dokonalý produkt bez kompromisov priamo zo svetového pohára. Dĺžky dospelých modelov 188, 195, 202, 207 cm (verzie profilu soft/ medium/ hard).

WSB - špeciálny profil a špeciálny sklznica do vlhkých snehových podmienok.

 

Bežecké lyže PELTONEN

Už v roku 1945 začal Peltonen vo Finsku s výrobou bežeckých lyží a to vďaka talentovanému lyžiarovi a remeslníkovi Toivo Peltonenu.
Peltonenova história v bežeckom lyžovaní je rovnako dlhá ako história výroby týchto lyží – Toivo Peltonen používal k pretekaniu svoje
vlasté lyže, na ktorých vyhrával v oblastných pretekoch. Prvé olympijske medaile na lyžiach Peltonen získali v roku 1972 v Sappore Jurij
Skobov a Vladimir Voronko (ZSSR).Behom ďalších desaťročí výroby lyží prebehlo mnoho revolučných zmien vo vývoji lyží a lyžiarskej techniky a samozrejme i vo výrobnych technológiách.
To, čo nás ale behom celej doby ženie dopredu, je vášeň pre bežecké lyžovanie a inovácie.

Šport / použitieBeh na lyžiach - klasická technika
Pohlavie / typpánske/unisex
Sezóna / obdobiezima - sneh
Modelová radaPeltonen Infra
loader  Načítavam hodnotenia...
loader  Načítavam podobné produkty...