Sportful Fiandre Light NoRain vesta fluo žltá/čierna

99,90
Ľutujeme, produkt už nie je dostupný
loader Ďalšie farby a možnosti...
 Odporučiť

Cyklistická vesta Fiandre Light NoRain od Sportfulu je ideálne cyklistické oblečenie do nepriaznivého, letného počasia. Výborne ťa ochráni pred vetrom i dažďom a vďaka ergonomickému strihu ti perfektne sadne.

Predná strana a ramená sú zo strečového a vetruodolného Windshield 3L materiálu, ktorý ti pomôže prebíjať sa vetrom. Navyše poskytuje dostatočnú izoláciu a v prípade spotenia dokonale odvádza vlhkosť. Zadná časť je z maximálne priedušného a vodeodolného materiálu NoRain Light. Dve bočné vrecká na zips sú umiestnené tak, aby nezhoršovali aerodynamiku a ponúkajú dostatočne veľký priestor. Pomocou odolného YKK®Vislon® zipsu, ktorý je zakrytý lemom si môžeš prispôsobiť vetranie a tým regulovať svoju telesnú teplotu. Ergonomický strih a priliehavé sedenie ti poskytnú vynikajúci komfort a aerodynamikuKrikľavožltá vesta na outdoorové športy a aktivity ako sú cyklistika, korčuľovanie, turistika.

Vlastnosti vesty

  • predná strana a ramená sú zo strečového a vetruodolného materiálu Windshield 3L
  • YKK®Vislon® zips je zakrytý lemom pre lepšiu aerodynamiku
  • 2 vrecká na zips
  • zadná časť je z priedušného a vodeodolného materiálu NoRain Light
  • reflexné pásiky
  • odporúčané použitie v teplotách: 10 až 20°C

Windshield 3L materiál

Inovovaná tkanina s elastickou membránou, nízkou hmotnosťou a štvorsmernou pružnosťou. Sportful používa pri výrobe oblečenia dvojvrstvovú verziu ako súčasť izolačného obloženia a trojvrstvovú verziu pre použitie priamo na kožu. Vodoodpudivá DWR úprava ťa udrží v suchu.

NoRain Light materiál

Ľahká a pružná tkanina Lycra® s vodoodpudivou úpravou, ktorá sa používa ako strečovo-priedušná súčasť extrémne ľahkých a vodeodolných odevov.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní oblieka aj cyklistické tímy Bahrain-Merida, Bora-hansgrohe a Trek-Segafredo.

Šport / použitiecyklistika, outdoor, korčuľovanie
Pohlavie / typpánske/unisex
Farbafluo žltá/čierna
Sezóna / obdobiecelý rok
Modelová radaFiandre
MateriálWindShield 3L, NoRain Light
Strihergonomický
Hmotnosť / Objem130 g
loader  Načítavam hodnotenia...
loader  Načítavam podobné produkty...